Projektingeniør til Assens Forsyning A/S
Kongsby
Projektingeniør til Assens Forsyning A/S
Kongsby

Assens Forsyning A/S er et 100 % kommunalt ejet aktieselskab der siden etableringen i april 2009, har været i en spændende udvikling. Virksomheden har 60 medarbejdere og tager sig af etablering, drift, vedligeholdelse, planlægning og udvikling af den samlede vand-, spildevandsforsyning og affaldshåndtering.

Virksomheden er inde i en rigtig spændende udvikling med nye projekter og initiativer, herunder en forsyningspark med et nyt topmoderne renseanlæg, som netop nu er ved at blive opført sammen med en ny administrationsbygning.

Virksomheden ligger centralt i Assens med kørselsafstand til Odense, med nem adgang til offentlig transport. I begyndelsen af 2022 blev de nye lokaler indviet. som fremover skal danne rammen om virksomheden.

Assens Forsyning A/S har et tæt samspil med offentlige og private aktører for at sikre helhedsorienterede og samfundsmæssige løsninger, som sikrer et sundt og bæredygtigt miljø. Der er over det næste årti afsat omkring en milliard kroner til ny infrastruktur.

Som en følge af den positive udvikling, vil Assens Forsyning nu styrke organisationen med en ny kollega til Plan og Projekt. Som vil være med til at komplementere et stærkt team.

Projektering – Tilsyn – Spildevand – Miljø – Klima

Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar
Du får reference til projektchefen og vil i det daglige have tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af huset. Der er på nuværende tidspunkt 9 kollegaer i Projektafdelingen, som alle brænder for arbejdet med at skabe fremtidens løsninger indenfor forsyningsområdet. Du vil deltage aktivt i de forskellige faser for gennemførelse af anlægs- og renoveringsprojekter og du vil opleve en spændende hverdag, hvor der primært vil være projektledelse.

Du vil medvirke til projektering af opgaverne, sikre nødvendige godkendelser, udbudsmateriale, afholde tilsyn og byggeledelse samt økonomistyring.

Du vil også have muligheden for at arbejde hands-on med separatkloakering, byggemodninger, afskærende ledninger, pumpestationer, kloakrenoveringer, regnvandsbassiner mv. Der vil for planlægningsdelen til tider være behov for skitseprojekter, hvor man har mulighed for at udvikle alternative løsninger.

Faglige og menneskelige kompetencer
Den ideelle kandidat er uddannet ingeniør og gerne med erfaringen indenfor anlægsprojekter. Viden omkring miljø, regnvand og spildevand vil være en fordel. Du er fagteknisk stærk og har gerne erfaring med 3D-tegneprogrammer. Generelt har du flair for IT og er motiveret for at udvikle og optimere eksisterende værktøjer og processer, der effektiviserer egne og kollegaers arbejdsopgaver.

Som person har du sans for detaljer, struktur og kvalitet. Du har et godt drive, er imødekommende og har en motiverende og smittende energi. Du er vant til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre og trives i et åbent og uformelt miljø, hvor forskellige opgaver er en del af hverdagen. Du motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften.

Du er god til at dele dine ideer og kompetencer med kollegaer og bidrager i det hele taget til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Skab dit drømmejob
Du tilbydes en spændende stilling, hvor tonen er uhøjtidelig og uformel, og hvor der er fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du vil få stor indflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og der vil være mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsform og ansættelse, hvor der tilbydes fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

                               

 

Om Kongsby - som håndterer denne rekrutteringsprocess

Kongsby er en rekrutteringsvirksomhed med base i Horsens tæt på E45. Siden Kongsbys etablering i 2019 har vi arbejdet målrettet med at matche de rigtige profiler med de rigtige virksomheder.

Vores relationer til både virksomheder og kandidater er altid det vigtigste hos Kongsby. Vi opbygger stærke, tætte relationer, hvor du altid bliver set og hørt.

Vores erfaring spænder bredt inden for ledelses- og forretningsudvikling, herunder rekruttering og ledelsesrådgivning. Vi løser opgaver på A- til C-niveau, og vi har en indgående specialviden inden for mange brancher.