El-ingeniør til EnviDan i Silkeborg/Aarhus
Kongsby
El-ingeniør til EnviDan i Silkeborg/Aarhus
Kongsby

EnviDan er en rådgivende ingeniørvirksomhed med kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Virksomheden leverer holistiske løsninger inden for vand, spildevand, energi og miljø og tilbyder en bred pallette af portalløsninger. 

EnviDan arbejder bredt inden for vandmiljø med afsæt i kerneområderne spildevandsrensning og afløbsteknik. Vi er en af landets absolut førende virksomheder på vores felt og er inde i en spændende udvikling med nye projekter.

Læs mere på https://www.envidan.dk/

 

El-ingeniør til innovative renseanlægsprojekter 

Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar?

Du bliver en del af EnviDan, hvor du får over 300 meget dedikerede og kompetente kolleger. Her bliver du en del af vores meget stærke team indenfor renseanlæg på over 60 medarbejdere i Danmark. Du får base i Silkeborg/Aarhus, men i samarbejde med kollegaer på de øvrige kontorer i Danmark. Du vil kunne regne med støtte fra samt sparring og videndeling med dine kollegaer, som alle brænder for arbejdet med at skabe fremtidens løsninger inden for renseanlæg. 

Alle vores projekter løses i et stærkt tværfagligt miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder med opgaver inden for bl.a. projektering af el- og SRO-anlæg, dimensionering af tavle- og elinstallationersamt udarbejdelse af styringsbeskrivelser til PLC-programmering.
Du vil ligeledes skulle arbejde med udbud, varetage/koordinere indkøb til totalentrepriser, varetage byggemøder samt afholde tilsyn.
Du vil blive udfordret på dine kommunikative kompetencer og dine samarbejdsevner, da du samtidigt skal sikre en kontinuerlig kontakt/dialog med kunder og med andre samarbejdspartnere. Slutteligt vil du naturligvis skulle deltage i afleveringsforretningen efter endt projekt.

Faglige og menneskelige kompetencer
Du er el-ingeniør eller el-installatør og har gerne 5 års erfaring med projektering af el-installationer og tavleanlæg til procesanlæg. Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale og har kørekort. Kender du ikke allerede til vandbehandling og -forsyning, er du klar til en stejl læringskurve.

Du trives i en udadvendt rolle, hvor du med en stor grad af frihed er i tæt dialog med kunderne, og kan med din diplomatiske sans skabe og udvikle gode relationer. Du kan desuden forklare en teknisk udfordring og dine løsningsforslag på en måde, så også ikke-ingeniører forstår det, både skriftligt og mundtligt. Du kan også finde balancen mellem den rette kvalitet og detaljeringsgrad i dit arbejde, så du bevarer overblikket og er proaktiv i din planlægning. Derudover er du selvfølgelig vant til at tage ansvar for dine opgaver, arbejde selvstændigt, men stadig være en god holdspiller, samt levere som aftalt.

Skab dit drømmejob
Du tilbydes en stilling i et rådgiverhus, som er blandt de førende indenfor vandkredsløb. Tonen er uhøjtidelig og uformel, fokus er på trivsel og fælles målsætninger. Det betyder, at man har stor medindflydelse og nyder godt af en flad ledelsesstruktur, som giver plads til faglig udvikling og forskelligheder. Du vil have fuld opbakning fra dine kolleger – ikke mindst i kraft af engageret opbakning, der resulterer i stærke resultater.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.  

 

 

Om Kongsby - som håndterer denne rekrutteringsprocess

Kongsby er en rekrutteringsvirksomhed med base i Horsens tæt på E45. Siden Kongsbys etablering i 2019 har vi arbejdet målrettet med at matche de rigtige profiler med de rigtige virksomheder.

Vores relationer til både virksomheder og kandidater er altid det vigtigste hos Kongsby. Vi opbygger stærke, tætte relationer, hvor du altid bliver set og hørt.

Vores erfaring spænder bredt inden for ledelses- og forretningsudvikling, herunder rekruttering og ledelsesrådgivning. Vi løser opgaver på A- til C-niveau, og vi har en indgående specialviden inden for mange brancher.

Karriere muligheder
Work-life balance
Fleksible arbejdstider
Mulighed for hjemmearbejde
Frokostordning